't Biezemhof'

Over ons

Tussen Ruiselede en Aalter, midden een oase van rust, vindt U het schilderachtige Biezemhof, ooit een kleine hoeve met wat koeien, varkens en schapen. Het boerderijtje van toen is momenteel een domein van 5 ha. De hoeve werd gerestaureerd in 1972, het restaurant kon zijn deuren openen. Bij de start was er slechts plaats voor 40 personen in het restaurant, dat evolueerde met enkele bijgebouwen (kleine schuur, schuurtje, feestzaal, terras, …) tot een huidige capaciteit van 600 personen.
Reeds van bij de aanvangsperiode kreeg Cyriel een stevige reputatie op het gebied van vleesgerechten. Cyriel is namelijk zelf beenhouwer, afkomstig uit een slagersgezin.
Eén van de sleutels tot het succes is het feit dat ‘t Biezemhof een gezinsbedrijf is met doorzetters. Geflankeerd door vrouw Nadine en dochter Nathalie wordt er geen detail uit het oog verloren.
Beide dames zijn trouwens het visitekaartje van de zaak geworden: dynamisch, charmant en steeds met een vertederende glimlach!

Jammer genoeg hebben wij op 6 maart 2021 afscheid moeten nemen van Cyriel. Wij zullen er alles aan doen om zijn levenswerk verder te zetten.